روغن آرگان جامArgan Protein Crystal Jum
0 (0)

0دیدگاه کاربران

برند: jum

در انبار موجود نمی باشد

روغن آرگان جامArgan Protein Crystal Jum

0 (0)

0دیدگاه کاربران

برند: jum
ویژگی های محصول
  • صاف کننده
  • رفع وزی مو
  • فاقد سولفات
  • رشد و تغذیه مو
  • حاوی روغن آرگان
  • نرم کننده و براق کننده مو
  • + موارد بیشتر - بستن
  • کالا طی 2 تا 6 روز آینده به شما تحویل داده می شود.
  • گارانتی اصالت وسلامت فیزیکی
  • ضمانت بازگشت وجه در صورت مغایرت محصول

۱۸۰,۰۰۰ تومان

نقد و بررسی

روغن آرگان جام

روغن آرگان جام

زیبایی پوست و مو برای همه‌ی افراد، چه خانم‌ها و چه آقایان، اهمیت بالایی دارد. همین موضوع باعث شده بسیاری از افراد هزینه‌ی زیادی را صرف خرید لوازم آرایشی و بهداشتی کنند تا بتواند زیبایی از دست رفته‌ی خود را بازگردانند یا آن را حفظ کنند.

در این شرایط خیلی از افراد ترجیح می‌دهند محصولی پیدا کنند که چندکاره باشد و بتواند بخش بیشتری از نیازهای آن‌ها را برطرف کند. البته شاید کمی دور از ذهن باشد که یک محصول بتواند با کمترین آسیب، از پس کارهای زیادی بر بیاید؛ ولی چنین چیزی ممکن است. روغن آرگان اکسیری است که یک تنه می‌تواند با غول‌های متعددی مبارزه کند.

خرید محصولات بادی شاپ و سایر محصولات آرایشی و بهداشتی در سرمه قشم

روغن آرگان چیست؟

روغن آرگان به طلای مایع شهرت دارد! این روغن اکسیری است که جادو می‌کند. فواید روغن آرگان بسیار زیاد است و از درمان پوست و مو گرفته تا مشکلات گوارشی و پیشگیری از سرطان را شامل می‌شود. این روغن از میوه درختی به نام آرگان با نام علمی Argania spinosa به دست می‌آید. درخت آرگان بومی کشور مراکش است، ارتفاع حدود ۸ متر و عمر طولانی دارد که در ۳۰ سالگی میوه می‌دهد. درون میوه مغزی وجود دارد که روغن از آن تهیه می‌شود. جالب است بدانید که این درخت در برابر خشکی، گرما، خاک ضعیف و شرایط سخت محیطی مقاوم است. شاید اصلا همین مقاومت باعث می‌شود آنچه به ثمر می‌نشیند، مفید و پرخاصیت باشد. خنده دار است ولی بزهای کوهی مراکش از این درخت بالا می‌رفتند تا میوه اش را بخورند!

خواص روغن آرگان چیست؟

اهمیت درخت آرگان به دلیل خاصیت دارویی روغنی است که در میوه آن وجود دارد و خواص روغن آرگان را می‌سازد. روغن این میوه دارای مقدار زیادی اسید چرب، ویتامین آ، ویتامین سی، ویتامین ای، امگا ۶ و ۹، آنتی اکسیدان و لینولئیک اسید است. این روغن در برابر اکسید شدن مقاوم است، حتی بیشتر از روغن زیتون!

مردمان بومی مراکش خواص این روغن را می‌شناختند و عصاره هسته میوه را برای ذخیره غذایی، درمان و تغذیه پوست و مو مصرف می‌کردند. ویتامین آ موجود در این روغن پوست و مو را تغذیه کرده و می‌تواند آسیب‌دیدگی آنها را ترمیم کند. یکی دیگر از خواص روغن آرگان این است که اگر آن را به صورت خارجی مصرف کنید، می‌تواند رشد و تولید سلول را بهبود ببخشد و موجب پوست و موی سالمتری می‌شود. به همین دلیل است که در محصولات آرایشی و بهداشتی این روغن به وفور یافت می‌شود.

ویژگی ها

صاف کننده
رفع وزی مو
فاقد سولفات
رشد و تغذیه مو
حاوی روغن آرگان
نرم کننده و براق کننده مو
مناسب برای انواع مو ، مخصوصاً موهای کراتین شده و آسیب دیده
محصول کشور ایتالیا
حجم : ۱۰۰ میل

اینستاگرام سرمه قشم

میتوانید سرمه قشم را در اینستاگرام  دنبال کنید

نمایش کامل نقد و بررسی
برند

حجم

100 میلی لیتر

کشور سازنده

ایتالیا

مناسب برای

انواع مو ، مخصوصاً موهای کراتین شده و آسیب دیده

دیدگاه خود را در باره این کالا بیان کنید افزودن دیدگاه

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    هیچ پرسش و پاسخی ثبت نشده است.

پرسش خود را درباره این کالا بیان کنید

ثبت پرسش
انصراف ثبت پرسش